Jarní řeřichová pomazánka

Kategorie: Pomazánky
Autor: Zdenka
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Jarní řeřichová pomazánka

Ingredience

Na jaře roste řeřicha hodně rychle – na salát to zvládne za týden. Kromě pár hrstí řeřichy potřebujeme ještě 10 dkg másla, 3 tavené sýry nebo lučiny, 1 lžičku hořčice a sůl.

Příloha

Bageta, chléb.

Postup přípravy

Všechny ingredience pořádně v misce promícháme.

Do pomazánky můžeme nakrájet jedno nebo dvě natvrdo uvařená vejce.

Jinou variantou jsou nadrobno rozkrájené dva tři plátky šunky.

Po namazání můžeme zdobit plátky z ředkviček.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Jarní řeřichová pomazánka

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci