Steak s pikantní omáčkou

Kategorie: Hovězí maso
Autor: Nikola
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Masitá jídla

Ingredience

100 g másla, 4 šalotky, 1 česnek, 1 šálek šlehačky, 1 balení ančoviček, 1 lžíce posekaného čerstvého estragonu, 500 g svíčkové, 1 dcl oleje, 1 kostka hovězího bujónu, sůl, pepř, jíška.

Příloha

Opečené brambory.

Postup přípravy

Osolené a opepřené steaky naložíme do oleje. Potom je opečeme na směsi másla a oleje.

Ve výpeku orestujeme najemno posekané šalotky, ančovičky a česnek. Dále přidáme šlehačku, estragon, vývar a pomalu dusíme asi 10 minut.

Zahustíme jíškou a ještě krátce povaříme.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Steak s pikantní omáčkou

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci