Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.
Houbový gulášek
Ingredience
Asi kilo čerstvých hub, olej (sádlo je ale lepší), tři větší cibule, kmín, pepř, sůl, dva stroužky česneku, lžíce worčesterské omáčky, kostka hovězího bujónu.Příloha
Čerstvý chléb, houskové knedlíky (ale to není ono :o))
Postup přípravy
Na drobno nakrájenou cibulku a česnek zpěníme, vmícháme papriku, kmín a pepř. Dáme zpět na oheň, přidáme nakrájené houby a dusíme do měkka.
Jakmile houby pustí vodu, přidáme rozmělněnou kostku hovězího vývaru.
Před koncem dušení můžeme zahustit moukou.
Dochutíme worčesterskou omáčkou a dosolíme podle chuti.
Máte-li rádi sos, pak můžete přidat pár lžic vody a nechat dvě tři minuty přejít mírným varem.
Podělte se s námi
Diskuse: Houbový gulášek
ČÍST VŠE / REAGOVAT