Hovězí závin

Kategorie: Hovězí maso
Autor: Petra
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Hovězí závin

Ingredience

Zadní hovězí, anglická slanina, okurky, klobásky, cibule, česnek, hořčice.

Příloha

Hranolky

Postup přípravy

Hovězí maso rozklepeme na obdélník asi 20x30 centimetrů. Nejdříve potřeme hořčicí, pak poklademe anglickou slaninou, půlkami okurek a klobásek. Na závěr přidáme cibuli, česnek.

Maso zavineme, převážeme a zabalíme do alobalu.

Na pekáči pečeme asi 45 minut.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Hovězí závin

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci