Diskuse ke článku:
Olejů, co hrdlo ráčí, ale jak si vybrat ten správný?

zpět na článek

Přidat příspěvek

Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!





ještě zbývá znaků

28 + 5 =
Přidat příspěvek
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!
2

Smažení

22.1.2021    |    20:45    |    od: Alena    |    reagovat
Já mám jinou zkušenost, doma smažím řízky s minimem tuku. Mám doma titanovou pánev od značky zgastro .cz a na smažení je opravdu potřeba jen pár kapek oleje.
1

Smažení

21.1.2021    |    20:53    |    od: Michala    |    reagovat
Podle mě je nejlepší olej žádný olej. Proto se v kuchyni snažím používat co nejméně oleje. Jenže děti i manžel mají moc rádi řízky a řízky bohužel bez oleje nejdou usmažit…


Reagovat na příspěvek č.
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci