Diskuse ke článku:
Paella s kuřecím masem

zpět na článek

Přidat příspěvek

Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!





ještě zbývá znaků

47 + 0 =
Přidat příspěvek
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!
2

Špatný recept

5.8.2018    |    13:44    |    od: Marcela    |    reagovat
Poprvé v životě musím dát špatnou recenzi na recept, protože tenhle recept je jen zbytečné čerpání řadou jinak velmi dobrých surovin... Šafránem počínaje a olivovým olejem konče. Při závěrečném vyvařování vývaru se vše připaluje, paprika je (pochopitelně) po orestování a vaření úplně rozvařená.
1

Podle návodu?

25.11.2017    |    09:38    |    od: Respira    |    reagovat
Už to někdo uvařil podle návodu? Pak tedy, Dobrou chuť! Vždyť dát do orestovaného masa s cibulí a paprikami ještě rýži a nechat ji zesklovatět... to do té doby akorát všechno zčerná a připálí se.
Já maso připravuji jako první a krásně dočervena ho vyndám. Nechám obdělat cibule s paprikou. Na minutu přihodím rozmačkaný česnek - ten se spálí klidně za dvě minuty. Přidám plechovku rajčat, koření, vmíchám rýži a odpovídající množství vývaru nebo vody. Doporučuji pak zadeklovat, nemíchat a patnáct minut nechat táhout. Po obvodu zapíchat měsíčky citrónu a další půlhodinku ponechat přikryté odpočívat.


Reagovat na příspěvek č.
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci