Diskuse ke článku:
Svíčková

zpět na článek

Přidat příspěvek

Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!





ještě zbývá znaků

59 + 6 =
Přidat příspěvek
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!
1

svíčková podle mého

18.4.2010    |    15:01    |    od: verasip    |    reagovat
Já ji dělám takto: kilo mrkve, 4 petržele, 1 velký celer, cibule, nové koření, bobkovy list, celý pepř, 2 kg vepřového masa - nejlepší kýta.
Na oleji si osmažím cibuli, až chytne barvu, tak přidám na kostky nakrájenou zeleninu, koření a opékam do zlatohnědé barvy. Poté podliji vývarem a přidám maso, které jsem si na pánvi opekla, aby se zatáhlo. Vše dusím doměkka. Asi po hodině maso vyjmu. Zeleninu i s vývarem rozmixuji, přidám zakysanou smetanu šlehačku, dochutím octem, dosolim a vrátím maso. Ještě chvíli povařim.
Přeji dobrou chuť!


Reagovat na příspěvek č.
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci