Diskuse ke článku:
Zhubněte chronologicky – po francouzsku

zpět na článek

Přidat příspěvek

Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!





ještě zbývá znaků

31 + 9 =
Přidat příspěvek
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!
3

Poděkování

11.10.2010    |    20:35    |    od: Vlasta    |    reagovat
Děkuji za tuto dietu - moc mi vyhovuje, je nehladová a chutná.
Jídlem se zabývám celý život jako vedoucí školní kuchyně. Děti jsou spokojené a já také. Je ale fakt, že u nich dodržuji jiné zásady, než u sebe, protože předpisy jsou předpisy.
Celý život se stále snažím udržovat svou váhu - při 160 cm vážím 54 kg (je mi 55 let). Teď řeším jen větší břicho, které zřejmě souvisí s onemocněním ledvin, ale stejně věřím, že mi tato dieta pomůže mé problémy zmenšit.
2

Chrono-stravování

22.2.2010    |    15:45    |    od: laula    |    reagovat
Chtěla bych tímto vysvětlit Kláře zde v diskusi, že snídaně je při tomto chrono-stravování opravdu bohatá a také celkově jíte opravdu hodně. Já osobně se takto stravuji, nemám žádný pocit hladu a hubnu pomalu, ale jistě.
K snídani si dávám (jelikož měřím zhruba 1 m 70 cm) 70 g chleba, což se rovná zhruba dvěma plátkům velkého toastového chleba, 20 g másla a k tomu 100 g jakéhokoliv sýra. Někdy mám dost problém toto vše sníst, na druhou stranu až do oběda neřeším hlad. Vlastně ani netuším, co to znamená.
A dále se stravuji dle toho, co je tady v článku popsáno. Tudíž, k obědu velký kus masa a plná miska přílohy, k svačině 30 g hořké čokolády a miska čerstvého ovoce. Dost často už ani nevečeřím, protože svačinu jím kolem šesté večer a hlad pak už opravdu nemám.
Díky tomuto stravování mi zmizel problém se zažíváním. Dříve jsem měla problém se zažíváním dvakrát týdně během dvou až tří dnů, tedy po celý týden. Byla jsem nafouklá a bolelo mě v břicho. Teď absolutně nic. Žádné obtíže s nadýmáním, ráno se probouzím s lehkým pocitem a s chutí na snídani :-)
Takže, kdo chce, ať se takto stravuje, kdo tomu nevěří, ať jen mávne rukou. Mně konečně něco pomáhá s mými problémy a s úbytkem na váze, aniž bych si musela vařit něco zcela jiného než pro zbytek rodiny. Jím ve stejný čas jako ostatní, což je fantastické. Zvlášť když žiji ve Francii, kde se večeří až kolem sedmé či osmé večer... :-)
1

aneb Nejezte vůbec...

22.9.2009    |    19:55    |    od: Klára    |    reagovat
... píšete v článku, že na snídani kousek chleba a sýru, pak dietní oběd, jogurt na sváču a večeři žádnou. Takže prakticky nejíst. Fajn nápad, na to bych nepřišla. :-))) Ale, na oplátku mám také jednu novou dietu: je to vysokohorská Tatradieta. Jí se při ní Tatranky - jedna denně - a pijí se dva litry horské vody :-D


Reagovat na příspěvek č.
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci