Diskuse ke článku:
O čem se vám dneska zdálo?

zpět na článek

Přidat příspěvek

Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!





ještě zbývá znaků

25 + 0 =
Přidat příspěvek
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!
3

Moje morbidní sny

30.12.2011    |    18:45    |    od: Štěpánka    |    reagovat
Když se mi zdá sen, mnohdy je o tom, že mě něco pronásleduje. Pokaždé je to jiné - bývají to nesmysly jako žabák ravak nebo lev žijící ve vodě. Jsem z nich strachy bez sebe a mám... ani se nedá říct, že mám těžké nohy, ale spíš že běhám, jak nejrychleji mohu. Přitom se nehnu z místa. Ty nesmysly, co mě pronásledují, mě ovšem nikdy nedohoní. Spíš je cítím těsně za sebou. A to mě ještě víc stresuje. Jsou to nekonečné sny.
Díky bohu jsem si v poslední době v takových snech začala uvědomovat, že se mi to jen zdá. Už se mi dokonce stalo, že jsem řekla tomu, kdo mě zrovna pronásledoval, že končím a chci se vzbudit. V tu chvíli jsem se opravdu vzbudila. Zkrátka, geniální :-)
Také se mi občas zdá, že mě chce někdo zabít (nevím, co se mnou chtějí udělat ti, kteří mě "jen" pronásledují). Zdálo se mi třeba, že mě chce nějaký voják přetáhnout sekerou a já jsem ho pak v sebeobraně shodila z balkonu. To je věc, kterou nechápu. Dělá se mi totiž špatně i z pomyšlení, že bych měla zašlápnout mravence...
Mám sice snář, ale zřejmě není moc spolehlivý. Někdy mi tam vyjde naprostá hloupost. Ale je pravdou, že mi nějaké věci i vyšly. Ovšem stejně snáři moc něvěřím.
Každopádně mám docela morbidní sny, že? Proto je úleva, když se mi zdá něco normálního. Vlastně, abych byla upřímná, ta třetí skupina snů také není moc normální. Jsou to spíš naivní sny :-)
2

pavouci

19.9.2010    |    22:47    |    od: Alena    |    reagovat
Mám už pár dní po sobě sny o malých pavoucích. Dokonce mi přijde, že nejsou hloupí. A já se je snažím zabít, protože se bojím, že mě pokoušou.
Přitom v běžném životě se jich nebojím. Dokonce, když najdu pavouka doma, chytnu ho a vypustím ven. Nemám to srdce ho zabít.
Ale v těch snech je to jiné. Pavouci se vyznačují zvláštní barvou i chytrostí, jak se přede mnou schovat, když nějakého zabiju, protože, jak jsem psala, mám pocit, že mi chtějí ublížit.
1

Časté sny

10.9.2009    |    23:10    |    od: Martina    |    reagovat
Často se mi zdá, že jsem ve společnosti zpravidla mladých lidí a ve snech pak prožívám milenecký vztah. V každém snu je to s jiným mužem (většinou bez sexu) a věkově mladším než jsem já. Mám u toho pocit, že mě má někdo rád nebo obráceně. Jde spíše o citovou otázku. Někdy dojde i na milování, ale spíš lehce erotické. Jsou to barevné sny a ráno po probuzení mám dobrou náladu (kdo by jistě neměl:))
Včera se mi zdálo, že z koberce sbírám průhledné korálky a malé kamínky (asi diamanty), které se vysypaly z nějaké dózičky. Když jsem jich měla plnou dlaň, tak zase vypadávaly zpátky na koberec. Já je nemohla nehty nabrat a říkala jsem ostatním, ať mi pomohou, že se majitelka těch korálků brzy vrátí.
Sny se mi zdají hodně často, i několikrát za noc, tedy spíše k ránu. Jsou různé. Hodně také cestuji autobusem, vlakem nebo se snažím řídit auto (nejsem řidička) a někam jedu. Povětšinou zjistím, že špatným směrem.
No, mohla bych tady psát skoro knihu o mých snech. Ale je pravda, že když se podívám do snáře na symbol, nikdy se nestane, co je psáno. Takže už to beru s rezervou.


Reagovat na příspěvek č.
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci