Velká trojka a podfuk za všechny prachy

11.6.2021 00:00   |   TV a FILM
VIDEO – Pomalu se roztáčejí kola i v kultuře a co nevidět (snad) by se měla naplno rozjet i od října zavřená kina. Přede dveřmi čeká nemálo filmů včetně komedie Podfuk za všechny prachy.

podfuk

Ten připravuje velká filmová trojka: Robert De Niro, Morgan Freeman a Tommy Lee Jones. Jako hlavní hvězdy utáhnou celovečerní film úplně sami a mnohokrát v historii to prokázali. Jejich kombinace a spojení komediálních talentů tak slibuje o to větší zábavu.

V komedii režiséra George Galla chce filmový producent během natáčení zabít svou největší hereckou hvězdu. Proč? Aby shrábnul tučný balík z pojistky a zaplatil svůj dluh u mafie.

Video
Trailer k filmu Podfuk za všechny prachy

S mafiánem na krku

Jenže věčně opilý herec jakoby měl devět životů a ze všech smrtících léček a nastražených karambolů odchází nezraněný a s grácií si jde pro další lahev.


Tommy Lee Jones

Max má za sebou obrovský propadák a na krku naštvaného mafiána, který mu na něj půjčil peníze. Tenkrát ve zlatých časech Hollywoodu si ale producenti věděli se vším rady a Max díky šťastné nehodě dostane nápad.

Na vlastní oči vidí, jak jeden odporně slavný a protivný herec uklouzne, spadne ze střechy a je na místě tuhý. Rozhodne se vydělat balík peněz vysokou pojistkou na svou vlastní hlavní hvězdu a tu přímo v akci nenápadně odpravit během kaskadérského kousku. Geniálně jednoduché!

Jde se na věc!

Max vytáhne zaprášený scénář, druhořadý štáb, stárnoucí hereckou legendu a jde se na věc, za dva dny by mělo být po něm a po všem.


Robert De Niro

Z nastražené nehody ale jeho tučně pojištěná hvězda vyjde živá, a další léčce se díky permanentní opilosti rovnou vyhne. Max přidává další nebezpečné scény a klade do nich pasti, ale toho zatracenýho chlapa je prostě nemožné zabít!

Univerzální dobro

George Gallo, který se proslavil skvělou komedií Půlnoční běh s De Nirem a jako scenárista stojí také za vznikem akčních komedií Mizerové, pro svůj Podfuk za všechny prachy neměl problém dát do kupy prvotřídní herecké ikony a přinutit je dělat šílené věci.


Morgan Freeman

„Doufám, že ten film prostě donutí diváky se smát. Žijeme v nejisté době a smích je univerzální dobro,“ říká Gallo.

 ozk, ŽenyproŽeny.cz
Foto Bontonfilm

Přečtěte si také


Diskuse: Velká trojka a podfuk za všechny prachy

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci