Léčebný program pro pacienty po prodělaném covidu-19

14.6.2021 00:00   |   Zdraví a krása
Ensana, přední evropská značka lázeňských hotelů, připravila pro své klienty nový program nazvaný Respiratory Recovery Programme, určený pro všechny hosty, kteří prodělali covid-19 nebo jiné onemocnění dýchacího ústrojí.

covid

Léčba kombinuje unikátní postupy na podporu imunitního systému, založené na využití přírodních léčebných zdrojů, léčebné expertízy a tradičních lázeňských procedur. Tento program je vhodný i pro hosty, kteří chtějí posílit svůj imunitní systém s cílem prevence onemocnění dýchacích cest.

Ensana nabízí tento speciální sedmidenní program v celkem šestnácti hotelech. Jeho součástí jsou minerální koupele, inhalace kyslíku (oxygenoterapie), dýchací cvičení, masáže, hydroterapie, solné jeskyně, infračervená terapii, bahenní zábaly, procházky s doprovodem a další služby podle jednotlivých lokalit.

„Léčebné schopnosti přírodních zdrojů, například minerální vody nebo bahna, byly dohromady se znalostmi našich lékařů a terapeutů perfektní kombinací proto, abychom mohli tento program vyvinout,“ řekl Mark Hennebry, předseda představenstva Ensana.

„Ensana vždy klade hlavní důraz na zdraví našich hostů. Tento nový program je další krokem v rozvoji našeho holistického konceptu, který je založený na desetiletích zkušeností a jehož cílem je podpora našich hostů v dosažení jejich osobních zdravotních cílů.“

Program léčby dýchacích cest nabízí lázeňské hotely Ensana v České republice, Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku. Hosté si mohou vybírat mezi různými kategoriemi hotelů od tříhvězdičkových až po pětihvězdičkové.

„Věříme, že každý by měl mít přístup k péči o své zdraví. V současné době to platí více než kdy dříve. Svět se vzpamatovává z globální pandemie a zdraví je prioritou nás všech,“ říká Hennebry.

Některé Ensana hotely byly v průběhu pandemie zavřené, společnost ale využila tento čas ke změnám a investovala hlavně do modernizace hotelových pokojů a restaurací. Ensana také otevřela svůj první hotel ve Velké Británii, Buxton Crescent, který se nachází v tradičním lázeňském městě Buxton.

Kořeny zdejšího lázeňského města sahají až do doby Římanů. Buxton Crescent nabízí v prostředí překrásně zrekonstruovaného historického hotelu hlavně hydroterapie, které využívají léčebných vlastností zdejšího minerálního pramene.

Dalším krokem v přípravách na opětovné uvítání hostů je představení nového věrnostního programu, Ensana Life. Ten pravidelným hostům nabídne zajímavé slevy a výhody.

Přípravy na otevření znamenají také zavedení odpovídajících hygienických standardů. Ensana nejen dodržuje veškerá vládní nařízení, ale vytváří také vlastní postupy, které zahrnují testování a očkování zaměstnanců, měření teploty zaměstnanců, pravidelné čištění a desinfekce všech prostor a dodržování rozestupů mezi hosty.

„Velmi se těšíme až ve všech našich dvaceti sedmi hotelech opět přivítáme hosty,“ dodává Hennebry. „Jsme největším poskytovatelem lázeňských služeb v Evropě a díky tomu máme možnost nabídnout léčbu všem, kteří ji potřebují.“

re



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci