RYBY (21. 2. – 20. 3.) - láska

24.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Vaše citovost a empatická povaha jsou obvykle dostatečným lákadlem pro lapení do vašich milostných sítí. Nejinak tomu bude i tento rok.

ryby

S možností potkat lásku počítejte už zkraje roku, s přibývajícím světlem a teplem se šance zvýší, další etapa lásek přichází pak s podzimem.

Váš nový objev ale vůbec nemusí být nový. Dokonce se může vaším vyvoleným stát někdo, koho znáte roky. Pak vaše láska může nabrat opravdu velký kalup a ani se nenadějete a probudíte se ve společném bytě.

Zadaní budou mít ale s láskou potíže. Pokud byli ve svém přístupu k partnerovi laxní, mohou se dočkat nemilého překvapení v podobě rozkryté nevěry. Měli byste tedy co nejrychleji přilít žáru do vašeho vztahu či si sami posypat hlavu popelem a odpustit.

Nic pak nebude stát v cestě obrodě lásky mezi vámi. Jen nesahejte do přecitlivělého arzenálu svých zbraní, neužívejte citové vydírání a nehledejte viníka.

Domov bude pokojným přístavem, pokud si uděláte čas v tom šrumci povinností a zálib, které na vás čekají. Harmonický vztah, romantika, dořešené citové zádrhele, radostné děti, stojí za to.

Partnera připravte na vaši možnost rozvíjet se v náročných pracovních výzvách, bude vám pak větší oporou. Spolehněte se i na podporu svých sourozenců a dalších rodinných příslušníků.

Mnozí zamilovaní se odhodláte stvrdit svou lásku ve svatební síni a počít potomka. Není divu, že budete chtít vyšperkovat svůj příbytek tak, aby odpovídal pohodě, kterou chcete prožívat.

Těšit se budete celoročně ze setkávání se zajímavými lidmi, kteří vám otevřou nové úhly pohledu na život a kteří vám pomohou dosáhnout vašich cílů.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci