Zůstaňte v suchu od hlavy k patě s novou kolekcí Columbia

23.4.2024 16:30   |   Komerční články
Pro vaší dokonalou pohodu a jedinečné zážitky na dobrodružných výletech do přírody přináší letošní jaro oblíbená značka Columbia novou voděodolnou kolekci OutDry Etreme Wyldwood, která dokonale ochrání od hlavy až k patě před rozmary počasí a udrží své majitele v dokonalém suchu i při silném dešti.

Jarni Columbia 2024

Oceňovaná technologie Columbia OutDry Extreme představuje unikátní lehkou, nepromokavou a prodyšnou konstrukci s vodotěsnou membránou ze 100% recyklovaného polyesteru bez obsahu PFC umístěnou na povrchu oděvu a utěsněné švy.

Oblečení s touto technologií tak vyniká voděodolností i vynikající prodyšností, která odvádí vlhkost a zabraňuje přehřívání a nepohodlí při fyzickým aktivitách.

Vyniká ale také odolností oděvu a díky lehkému na dotek měkkému strečovému materiálu i pohodlností při nošení.

Pojďme objevit novou jarní kolekci OutDry Extreme Wyldwood:

Nepromokavá bunda Columbia OutDry Extreme Wyldwood je dokonalá lehká turistická bunda do vlhkého počasí, kterou jednoduše sbalíte do vlastní kapsy.

Bunda s voděodolnou technologií Columbia OutDry Extreme je vyrobená ze 100% recyklované 4-směrně strečové polyesterové tkaniny bez PFC, je na dotek měkká a vnitřní síťovinová podšívka zvyšuje pohodlí a příjemný pocit při dotykem s pokožkou.

Jarní novinka

Novinkou jsou lehké voděodolné prodyšné turistické kalhoty Columbia OutDry Extreme Wyldwood, které jsou vyrobeny ze stejného strečového vodotěsného materiálu a jako bunda je lze sbalit do vlastní kapsy.

Outfit doplňuje lehká voděodolná sbalitelná kšiltovka Columbia OutDry Extreme Wyldwood Waterproof Trail s utěsněnými švy a prodyšnou konstrukcí a nastavitelnou velikostí pro flexibilní celodenní pohodu a ochranu na cestách.

Kromě kolekce OutDry Extreme nabízí jarní kolekce Columbia širokou škálu klasických a výkonných funkčních bund do deště s patentovanou voděodolnou prodyšnou technologií Columbia Omni-Tech.

Klíčovým kouskem v této řadě je bunda Columbia Ampli-Dry dostupná ve verzi pro muže i ženy. Je navržena tak, aby poskytovala pokročilou voděodolnost a prodyšnost pro outdoorové aktivity ve vlhkých a náročných podmínkách.

Ampli-Dry Shell je navíc lehká a sbalitelná do vlastní kapsy, takže ji lze snadno nosit v batohu a vrstvit s jiným oblečením.

K základu výbavy patří i správná obuv

Letošní novinkou jsou vysoce funkční a pohodlné turistické boty Columbia Konos TRS OutDry, jejichž atraktivní design tenisky je vybaven voděodolnou prodyšnou technologií OutDry a novou technologickou platformou Omni-Max kombinující trakci, stabilitu a odpružení pro nepřetržité pohodlí chodidla a návrat energie.

Jarní kolekce Columbia nabízí i řadu funkčních mikin, triček, kalhot nebo třeba legín, které jsou vybaveny technologiemi poskytujícími ochranu pro aktivní pohyb i před proměnlivým počasím.

Široká škála barev i vzorů umožňuje poskládat atraktivní outfity od hlavy k patě. Nechybí ani doplňky v podobě kšiltovek, klobouků, ledvinek a velký výběr batohů.

Kolekci Columbia zakoupíte ve značkových prodejnách Columbia, (OC Palladium - Praha 1, Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), řetězcích Sportisimo a také v řadě dalších e- shopů jako například sportovna.cz, zoot.cz.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci