BERAN (21. 3. – 20. 4.) - láska

24.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
V lásce zaznamenáte pěkný kalup. Co se týče erotiky, sexappealu a zájmu opačného pohlaví, budete mít s malými přestávkami takřka celoroční žně.

beran

Podmínkou pro vybudování skutečně hlubokého vztahu bude změna ve vašem přístupu. Měli jste se naučit nedat na pozlátko, zkrotit svoje ego a vyměnit optiku, kterou jste se dříve dívali na vztah jako na spotřební zboží.

Na své si přijdou i dlouhodobě zadaní, protože k sobě najdou smyslnou cestu a oživí novým jiskřením svůj vztah. Nejedenkrát vás zavalí zodpovědnost a péče o druhé. Vaše ego půjde na druhou kolej.

Abyste to celé vykompenzovali, budete se snažit přebudovat své bydlení, vylepšit ho, změnit image. I když v tomto konání pocítíte spokojenost, přesto nedělejte víc věcí najednou, budete jen nevrlí, přetížení a uhonění. A to není ta nejlepší startovní pozice pro porozumění a klid u rodinného krbu, že?

Rozkol doma vlivem jinak nastavených priorit by mohl být závažný. Snažte se tedy nejdřív o společném soužití mluvit a teprve pak jednat. Velkou vzpruhou mohou být vaši přátelé, kde naleznete cennou radu i podporu.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci