Pět důvodů pro nákup slunečních brýlí Ray-Ban

27.3.2019 00:00   |   Styl
Uvažujete o nákupu slunečních brýlí? Pak se rozhodně vyplatí vsadit na vysokou kvalitu kombinovanou se skutečnou elegancí a originalitou. Přesně tyto parametry splňují značkové brýle Ray-Ban.

Ray-Ban

Právě na jejich hlavní přednosti se zaměříme v následujících řádcích. Upozorníme na celkem 5 předností, které z těchto značkových brýlí činí unikátní brýle, jež prostě musíte mít.

V několika kultovních provedeních

Brýle Ray-Ban jsou charakteristické především unikátním provedením několika modelů. Jmenovat bychom z nich mohli třeba Ray-Ban Wayfarer. Tento model je nejprodávanější i přesto, že první brýle tohoto typu spatřily světlo světa už v roce 1956.

Výbornou volbou jsou i Ray-Ban aviator. Takzvané pilotky jsou typické tradičním provedením, které charakterizovalo již generála McArthura. Vynikající jsou i brýle typu Clubman. Volit lze zkrátka ze spousty variací, jež vám určitě sednou.

Ke všem typům tváře

Tím si můžete být jistí. Pro lidi s podlouhlou tváří a jemnými rysy se hodí třeba právě zmiňovaný typ Wayfarer. Pro trojúhelníkové obličeje se hodí spíše ona zmiňovaná řada Browline Clubman. Kosočtvercové tváři sedí Teashades. Volit je možné ale i jiné modely.

Prvotřídní materiály

U většiny brýlí zmiňované značky se prosazuje hlavně kov. Když se navíc kombinuje s kvalitním tvrzeným plastem, vznikají unikátní brýle, které jsou pevné a stylové.

Jsou maximálně odolné

Značkové brýle Ray-Ban se vyznačují i vysokou rezistencí vůči poničení v důsledku pádů. Plasty jsou pevné a stejně tak i kovové součásti. Bez problémů vydrží i několik let ve vynikajícím stavu.

Stoprocentně zaujmou

Tak to si pište! Pánské i dámské sluneční brýle jsou unikátní. Setkat se s někým, kdo bude mít stejné nebo podobné, se vám jen tak jednoduše nepodaří.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci