Kategorie: | Bezmasá jídla |
---|---|
Autor: | Věra |
Doba přípravy: | do 60 minut |
Diskuse: | žádný příspěvek |
bageta
Tvrdé konce chřestu jemně oloupeme, vložíme do vroucí osolené vody a vaříme asi pět minut. Chřest musí zůstat křupavý.
Poté ho okamžitě zchladíme v ledové vodě, aby si zachoval svěží zelenou barvu.
Olivovým olejem jemně vytřeme pekáček.
Každý stonek chřestu omotáme plátkem špeku a rozložíme vedle sebe do pekáčku.
Na chřest nastrouháme sýr a zakápneme olivovým olejem.
Pečeme v troubě na 180°C do lehkého zezlátnutí sýra.
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.