Péče o vlasy musí být zábavná a kreativní. Jako značka Goldwell

7.9.2017 00:00   |   Zdraví a krása
Správná péče o vlasy je kumšt. I když si doma důkladně myjeme a masírujeme vlasovou pokožku, používáme kvalitní balzámy a regenerační vlasové masky, občas je na místě navštívit vlasového stylistu, který vlasy oživí střihem a barvou a doporučí další péči.

Goldwell

Vlasy jsou naší vizitkou, zdravá, pevná a lesklá hříva nejen vypadá zdravě, ale také nám patřičně zdvihá sebevědomí a atraktivitu. Že vaše vlasy takové nejsou? V tom případě je na čase změnit vlasovou kosmetiku a kadeřníka.

Kadeřník je váš parťák

Musíte cítit, že se váš kadeřník snaží naladit na vaši vlnu. Při každé návštěvě vyslechne vaši představu a na rovinu vám řekne, jestli toto je doopravdy to pravé pro vaše vlasy, případně poradí jiný účes.

Nebojí se vymyslet to pravé pro vaši hřívu i bez toho, aniž by vaše představy slyšel. A po každé návštěvě vám doporučí vhodné produkty pro domácí péči, tak, aby vaše vlasy zůstaly co nejdéle lesklé a zdravé. Sedí to na vašeho kadeřníka?

Používá profesionální značky

Soustřeďte se na to, jaké produkty váš kadeřník používá. Profesionální produkty pro kadeřníky a stylisty většinou jen tak v obchodech a na e-shopech nenajdete a to z logického důvodu.

Jen profesionální kadeřník totiž nejlépe pozná, pro koho jsou určeny a na co se hodí.

Živoucím příkladem je zavedená značka Goldwell, kterou v poslední době můžeme vídat ve stále větším množství kadeřnických salonů.

Německá značka Goldwell vykračuje z pouhého rámce vlasové kosmetiky, ale udává vlastní styl, založený na tom, že účes je kreativní hra a umělecké dílo lze vytvořit na každé hlavě. Tomu vypovídá i vývoj a exkluzivní kvalita produktů.

Chcete vyzkoušet Goldwell? Zeptejte se vašeho kadeřníka, nebo si rovnou najděte salon, který s touto kultovní kosmetikou pracuje.

Jaký je celkový dojem ze salonu?

Čistota v salonu je samozřejmostí. Dívejte se ale také, jestli je salon moderně vybaven a působí na vás příjemně.

Vlasový stylista je vždy kreativní člověk a tomu musí odpovídat i prostor, ve kterém pracuje. Hodnoťte také, zdali je personál příjemný a jestli se máte při čekání kam usadit.

Důležité jsou i reference. Nevsázejte jen na jedno doporučení od kamarádky, podívejte se i na internet a soiální sítě, ať máte co nejlepší přehled. Hledejte pečlivě, protože vaše vlasy si zaslouží tu nejlepší péči.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci