Tipy na vánoční dárky pro zdraví celé rodiny

6.12.2016 00:00   |   Zdraví a krása
Vánoce se rychle blíží a s nimi každoroční dilema, co dát svým blízkým pod stromeček. Vybrat totiž ten správný dárek, není vůbec snadné.

SWISS

Pokud chcete předejít trapným okamžikům a vracení nevhodných věcí po novém roce, vsaďte na to nejcennější. Tedy zdraví! Za peníze si jej sice nekoupíte, ale můžete pro něj hodně udělat. Pro inspiraci jsme pro vás připravili tipy pro vaše blízké.

Hlídač cholesterolu pro tatínka i dědečka

Se zvýšenou hladinou cholesterolu se potýká podle statistik každý druhý dospělý Čech. Přesto mnoho lidí nad touto diagnózou mávne rukou, zvláště muži jsou skeptičtí a rady lékařů si k srdci příliš neberou. Jenže tím se mohou dopustit osudové chyby. Vysoký cholesterol může znamenat jednoho dne jejich konec. Proto neváhejte a svého partnera, tatínka či dědečka v boji s tímto tichým nepřítelem povzbuďte.

K úspěchu pomůže zdravější a lehčí strava, omezení kouření, zvýšení pohybu a rostlinné steroly, jejichž vysokou účinnost na snížení hladiny cholesterolu prokázaly četné lékařské studie.

Takže pro muže svého života nezapomeňte pod stromeček zabalit doplněk stravy Swiss Vegapure Cardio, který rostlinné steroly obsahuje. S ním a zdravějším způsobem života mohou vaši drazí dosáhnout až 30% snížení hladiny cholesterolu.

Aby se babička vyspala

Možná si i vám babička často stěžuje, že nemůže spát a je vzhůru od čtyř hodin ráno. Následně je unavená a nemá dostatek energie během dne. Než půjde k lékaři, aby jí napsal léky na spaní, zkuste jí dát přípravek z bylinek.

Swiss Sleepnox Forte obsahuje velmi účinnou kombinaci extra silných extraktů z kozlíku, chmele, mučenky a meduňky, což jsou léčivé rostliny, které se staletí používají při potížích se spaním. Tento preparát je nenávykový a zcela bezpečný pro dlouhodobé užívání.

Takže pomůže babičce překonat období, kdy nemůže usnout, ale zároveň nemusí brát žádné další léky, kterých už má mnohdy přespříliš.

Posila pro imunitu malých nezbedníků

Neposedí, nepostojí, pořád někde běhají a vymýšlejí lumpárny. Buďte ráda, vždyť dětství je o hraní, objevování a dobrodružství. Ač někdy máte pocit, že vaše děti nic nezastaví, tak se pletete.

Nemoc i je dožene a v dětském kolektivu se snadno šíří, či opakovaně vrací. Naštěstí existují pomocníci, kteří dětskou imunitu posílí. Ideální jsou probiotika a vitamín D. Ty od Swissu navíc mají ideální formu cucavých pastilek s ovocnou příchutí, a tak budou dětem chutnat.

Probiotika Swiss Laktobacílky obsahují 1,2 miliardy pěti různých kmenů laktobacilů a bifidobakterií lidského původu, které jsou tělu vlastní, a proto je organismus lépe přijímá.

Vitamín D je kromě posílení imunity důležitý také pro zdravý růst dětí a vývoj pevných kostí a zubů. Takže na vaše neposedy si hned tak nějaký bacil nepřijde.

Brusinky pro maminku

Možná už máte dárky pro všechny své blízké, ale rozhodně byste neměla zapomínat sama na sebe, zvláště jestli máte před sebou každoroční cestu na hory a už nyní přemýšlíte, jak se vyhnout nepříjemnostem v podobě infekce močových cest.

Přece jen prostydnout při zimních radovánkách na sněhu není nic složitého a někdy stačí chvilička. Když už půjdete do lékárny pro dárky pro blízké, pořiďte si Swiss MEGA Brusinky, které mohou být vaší první pomocí.

Brusinky jsou pro svoje účinky často označovány za „přírodní antibiotikum“. Tyto brusinky jsou unikátní tím, že jsou vyrobeny z celých plodů a obsahují kromě látek znemožňujících uchycení choroboplodných bakterií v močovém traktu i všechny vitamíny a minerály, které jsou přítomny v brusince.

Působí jako silný antioxidant a chrání celý organismus. Ochranná technologie BioShield uvolňuje účinné látky postupně a prodlužuje tak působení. Díky nim byste měla nepříjemné potíže rychle a spolehlivě zahnat.

Zdroj: swissnatural.cz



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci