Černohorské papriky

Kategorie: Bezmasá jídla
Autor: Anna
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Černohorské papriky

Ingredience

Připravíme si zeleninové papriky (2 ks na jednu porci), 1 vejce, zelenou petrželku, olej a 400 g balkánského sýru (nebo fety) – pokud je sýr přiliš slaný, můžeme použít 200 g sýru a 200 g tvarohu.

Příloha

Bílý chléb nebo vařené brambory a k tomu červené víno.

Postup přípravy

Odkrojíme vršek paprik a uschováme. Papriky očistíme od semínek.

Sýr nastrouháme nebo rozdrobíme, přidáme vejce a petrželku a vše promícháme.

Směsí naplníme papriky, přiklopíme odkrojeným vrškem, vložíme do vymaštěného pekáčku a ještě je potřeme olejem.

Pečeme v předehřáté troubě až papriky zezlátnou.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Černohorské papriky

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci