Nové modely EB78: Jak v létě, tak na podzim

1.8.2013 00:00   |   Styl
Zveme vás na nové modely EB78. Kdo si oblíbil teplákové outfity z jarní kolekce, toho nezklameme a komu naopak tento styl nepřirostl k srdci může jásat, nová kolekce je kombinací jak sportovního tak elegantního stylu.

Dreams

Nová kolekce není ryze letní, ale tak trochu generálka na podzim. Přesvědčit se můžete na vlastní oči v našem salónu na pražských Vinohradech nebo na našem internetovém obchodě eb78.cz.

Jak už jsme v úvodu naznačily, léto si s námi trošku zahrává a jak je vidět všude kolem nás i my začínáme myslet na barevný podzim. Nové kousky jsou vytvořeny z nežehlivých a strečových materiálů v kombinaci s krajkou, šifonem a hedvábím. Výsledné outfity jsou doplněny o zipy, kapuce a různá nařasení.

Barvy a vzory volíme tak, abyste je užily jak v létě, tak v blížícím se podzimu. Snažíme se i o velkou variabilitu modelů a proto některé šaty můžete využít jako kabátek anebo naopak, zkrátka univerzální 2 v 1.

Ani na večerní příležitosti nezapomínáme. Není potřeba se převlékat do jiného modelu. Stačí šaty, které si ráno obléknete, večer oživit jinými doplňky a obutím a můžete vyrazit třeba do divadla.

Pokud vás některý model zaujme, ale v sebemenším detailu vám nebude vyhovovat, vyrobíme vám jiný přímo na tělo. Není problém upravit nejen délku, ale i přidat nebo ubrat řasení, kapuci, ozdobné kamínky, krajku a jiné.

Široká škála barev a vzorů je základ toho, že si opravdu každá žena vybere to své. I když se snažíme vybírat opravdu originální a extravagantní vzory, vždy je možnost zjemnit a látku zkombinovat dle vašeho přání.

Dost povídání, je čas přejít ke skutečným činům a pokud se vám nová kolekce líbí a nebo vás láká alespoň nahlédnout pod pokličku, navštivte nás!


Diskuse: Nové modely EB78: Jak v létě, tak na podzim

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci