Jahodová polévka

Kategorie: Polévky
Autor: Laďka
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Jahodová polévka

Ingredience

Jahodovou sezónu si můžeme zpestřit studenou ovocnou polévkou. Potřebujeme asi půl kila jahod, čtvrt kila cukru, citrón a jednu zakysanou smetanu.

Postup přípravy

Jahody omyjeme, smícháme s cukrem a vymačkaným citrónem.

Dáme do hrnce a krátce necháme přejít varem.

Vše dokonale rozmixujeme a poté necháme vychladit.

Polévku nalijeme do talíře, doprostřed umístíme lžíci zakysané smetany a polévku dozdobíme mátou.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Jahodová polévka

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci