Potěšte sebe i partnera rafinovanou noční košilkou

4.7.2013 00:00   |   Styl
Letošní sezóna, především ta letní, by se měla nést ve znamení uvolnění v oblékání – korzety a košilky se budou v horkých dnech nosit klidně namísto tílek, dámy by se neměly stydět odhalit také krajkové podprsenky ve výstřihu.

noční košilka

Samozřejmě vše jen s mírnými, dráždivými náznaky. Heslem „užívat si života“ se řídí i všechny kolekce spodního a nočního prádla. Máme se tedy opravdu na co těšit!

Rafinované a odvážné – kolekce 2013

Letošní sezónu ovládnou lehoučké materiály s rafinovanými střihy. Ke slovu přijde hebký satén, hedvábí i kombinace lesklého tylu s efektní krajkou. Do kurzu se dostávají také výrazné ozdoby – květiny, mašličky, perličky a jiné ozdobné aplikace.

Barvám se letos meze nekladou – ke klasické černé, bílé a béžové se přidávají kontrastní červené, růžové nebo modré doplňky.

Ale pozor! Všeho moc škodí, a tak volte košilky dráždivé, ale ne vše-odhalující. Mnohdy stačí jen rozparek po straně košilky, aby muži začali šílet. Náš tip –  noční košilka Hamana Coctail Black.

Romantika i hippies styl

Erotický náboj mohou do vaší ložnice vnést i košilky, které nemají primárně sexy střih – stačí, abyste se v modelu cítila dobře a sedl vám přesně na tělo. Pak je úspěch zaručen. Taková je například košilka Tina – pohodlná a přitom dokonale propracovaná.

Nebraňte se ani modelům s velkými květinovými vzory nebo geometrickými tvary – letošní kolekce jsou inspirovány hned z několika směrů – kromě jižanské exotiky k nám dorazila také móda z východu a ke slovu se opět dostává luxus ve stylu art deco i retro styl. Podívejte se na kompletní nabídku nočních košilek pro letošní rok.

Oldschool  styl ve stylu zámeckých paní

Pokud se vám vždy líbily noční košilky našich babiček, letos si přijdete na své. Ke slovu opět přicházejí dlouhé košilky až na zem s nabíranými volány. K tomuto stylu se hodí všechny jemné odstíny – růžová, lososová, světle modrá a champagne – ta bude v kurzu především na podzim.

Máte pocit, že se taková košilka nemůže partnerovi líbit? Naopak! Čistý styl a zdání nedotknutelnosti mají na muže nečekaně svůdné účinky. Náš tip! Košilka Miran s erotickou krajkou.

I pyžama mohou být sexy

Spí se vám lépe v pyžamu, ale bojíte se, že v něm nepůsobíte přitažlivě? Tak s tím je teď konec, i pyžama jsou čím dál zajímavější. Vybírejte kousky s romanticky řešenými topy a zvýrazněním ňader – jako je to například u novinky Donna Milena.

Letošním hitem budou barevné kontrasty – především s růžovými a tyrkysovými doplňky. Naším tajným tipem pak jsou všechny odstíny fialové. Prohlédněte si také další dámská pyžama z letošních kolekcí.



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci