Pět největších hříchů letního oblékání

14.7.2012 01:30   |   Styl
Léto už je v plném proudu a vysoké teploty nás nutí odhazovat teplé vrstvy. S lehčími kousky oblečení ale vyplouvají na povrch i drobné módní hříchy, kterých se dopouštíme. Jaké jsou ty nejčastější?

damské prádlo

Spodní prádlo prosvítá přes oblečení

V bílé vám bude v létě nejlépe, odráží sluneční paprsky a působí lehce. Dejte si ale pozor, právě přes bílé oblečení je nejčastěji vidět vaše spodní prádlo. Naprosto pasé by měla být podprsenka nebo kalhotky v černé barvě. V ideálním případě sáhněte po spodním prádle v tělové barvě – nebude vidět pod žádným kouskem oblečení.

Ramínka na odiv

Notoricky známým hříchem jsou vykukující ramínka podprsenky. Dámy, řešení je přeci prosté. Pokud máte top bez ramínek, podprsenka musí být také taková!

Pokud si vyberete správnou velikost, bude držet bez problémů. Máte-li na zádech se zužující tílko, noste i ramínka podprsenky překřížená nebo je k sobě sepněte speciální sponkou.

Košíčky plavek nesedí

Jste majitelkou větších ňader? Dbejte na to, abyste si vybrala skutečně dobře padnoucí a pevnou podprsenku. Bikiny s látkovými trojúhelníčky bez výztuže se hodí pro ženy s menšími prsy. Vy raději sáhněte po podprsence s kosticemi a pevnými ramínky. I takové plavky mohou být velice sexy.

Nesedící kalhotky

Spodní prádlo rýsující se pod oblečením a kalhotky od plavek nepěkně se zařezávající do zadečku, to je módní faux pais. Až si budete příště kupovat plavky, vyberte opravdu takovou velikost, která bude odpovídat vašim mírám. Budete vypadat hezčí a štíhlejší.

Zakryjte bříško

Pracujte se svými přednostmi a maskujte nedostatky. Pokud máte povolené břišní svaly, neupozorňujte na ně upnutými tričky, ani nízko střiženými plavkovými kalhotkami. Naopak ty s vysokým pasem problematické partie zamaskují a vykouzlí krásnou postavu.


Diskuse: Pět největších hříchů letního oblékání

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci