Pět způsobů, jak z něj nezešílet

12.6.2012 00:30   |   Styl
Láska je krásná, ale vztah je vždy o kompromisu. Žádný pár se nevyhne konfliktům. Jak přežít přítelovy nesnesitelné přátele, záliby či zlozvyky? Tady je několik rad, jak si vyčistit hlavu a předejít zbytečným sporům.

slevomat

Masáž

Nechte manžela alespoň jednou vyzvednout děti ze školky a za zbylé peníze z výplaty si zajděte na masáž. Nejde o to rozhýbat záda, to váš vztah nejspíš nezachrání. Speciální antistresová masáž hlavy léčí nejen bolesti krku a ramen. Antistresové masáže léči hlavně mysl. Uvolňuje se řada důležitých energetických center.

Wellness v horách

Nezabere-li masáž, bude nutné pro klid v domácnosti udělat větší změnu. Většinou stačí pár dní. Jeden víkend v horách dělá zázraky - klid, čerstvý vzduch, wellness procedury a procházky v přírodě. Wellness pobyty se slevou se většinou nabízí párům. Proč byste ale nemohly vyrazit na horský hotel s kolegyní z práce?

Nákupy a slevy

Co si budeme povídat. Nákupy v hlučném obchodním domě jsou často lepší, než veškeré antistresové procedury a masáže na světě. Jedna jediná jarní, letní, podzimní nebo novoroční sleva je skvělý důvod, proč vzít zbytek výplaty a vyrazit na celé odpoledne do města za nákupní horečkou. Bez partnera.

Dámská jízda

Kamarádky jsou vůbec dobrý lék na partnerskou krizi. I ty největší vztahové problémy někdy vyřeší pořádná dámská jízda. Co takhle týden v horách s kamarádkami ze střední školy? Myslíte, že je to příliš drahá zábava? Internetové slevy pobyty v horách dostaly na poloviční ceny.

Něco bláznivého

Nakonec záleží na vás, co vás dostane ze stresu a partnerské krize. Ženy často zkouší řadu nejrůznějších změn a záchranných balíčků, než partnera definitivně opustí. Na to je ideální internet. Tam najdete všechno. Možná, že zrovna vás nejlépe uklidní víkendový paintball. Popularitu získává také slackline, neboli moderní provazochodectví.

Možností je mnoho. Ano, je možné, že pro vás není ten pravý. Zkuste ale nejdřív změnu u sebe, než muže nadobro opustíte.

Zmíněné postupy se dnes dají vyřešit velmi levně. Speciální internetové stránky, které se zaměřují na hromadné slevy v Ostravě, Praze i Bratislavě, nabízí tyto služby s nadpolovičními slevami. Stačí jenom chvíli hledat.


Diskuse: Pět způsobů, jak z něj nezešílet

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci