Je tu nová Prima love

18.2.2011 00:00   |   TV a FILM
Na MDŽ v březnu odstartuje nový televizní kanál Prima love, který je určen ženám mladšího až středního věku. Televize Prima věří, že zaujme všechny, co si potrpí zejména na romantické seriály.

Prima LOVE

„Programovou strukturu nové stanice jsme připravili pro všechny ženy, které se chtějí bavit při sledování těch nejlepších seriálů, a to v časech, které jsou pro ně co nejkomfortnější, řekl o programu nové televize generální ředitel Televize Prima Marek Singer. „Chceme vybudovat Prima love jako ženský klub, který se bude zajímat o všechny ty velké, ale i úplně malé věci, které mají ženy rády a o kterých si spolu tak rády povídají.“

Dámský klub

Vzájemné sdílení podpory, pocitů a nálad je základem každé pořádné dámské partičky. A aby si je mohly všechny ženy a dívky užívat kdykoli, je tu nová televize Prima love – první opravdový klub pro všechny, které už nikdy nechtějí být samy doma.


Ally McBealová

Symbolem nového kanálu má být sladká růžová barva, ale také název "love", který prý odráží pojmy jako láska, osud, vztahy a emoce.

"Programové složení však není pouze o romantice. Nejde jen o intenzivní prožitek, kterým je někoho milovat, ale také o pozitivní vztah ke spoustě věcí, které si dámy užívají," sdělila mluvčí Primy Jana Mrákotová.

"Stejně jako kanál Prima Cool je zaměřen spíše na muže, ale dámy na něj nemají vstup zakázán, tak i Prima love je koncipována jako dámský klub s podtitulem 'mezi námi děvčaty', kam ale pánům není vstup zakázán," zdůrazňuje Jana Mrákotová.

Co stanice nabídne

Jaké programy Prima love nabídne? Bludištěm partnerských vztahů bloudí kolegové Ally McBealové, na právnickou praxi jim sotva zbude energie (všimly jste si, že vždy všechno vyřeší, i když vlastně pořád jen pijí kávu?).

To sestřičky z Nemocnice Mercy se s tím moc nepářou. Ale i jim umí zamotat hlavu pohlední páni lékaři a pacienti. V džungli rtěnek se sice vyznají dokonale, domácí starosti se ale nevyhýbají ani manažerkám – ať už mají boty od Blahnika, nebo tenisky.

Napínavé a nečekané dějové přemety čekají na Chirurgy, o Zoufalých manželkách (na titulním snímku) ani nemluvě…


Chirurgové

Na Prima love vás roztancují a rozezpívají legendární středoškoláci, kteří si potrpí na Glee. A co je nového, prozradí největší Superdrbna z celého Manhattanu.

Nemusíte se užírat nad hitparádou svých bývalých – v Seznamu Ex je jedna květinářka, která se musí za jednoho z „Ex“ dokonce provdat! Následky celé řady sňatků musí řešit i šílená Famílie, tedy tři generace pod jednou střechou.

JMÉNA A ČÍSLA

Vybíráte jméno pro miminko?
Nebo se jen chcete dozvědět,
jestli vám vaše jméno pomáhá
či naopak něčím škodí?
ČTĚTE NÁŠ SERIÁL

K tomu všemu vás na Prima love čeká každý den spousta odpolední andělské přitažlivosti V náručí ďábla a osudová Pravá tvář vášně – i telenovely mohou být moderní a s opravdovým, dokonce napínavým dějem.

V blízké budoucnosti slibuje Prima love další velké seriálové překvapení, seznámení s fenomenální americkou moderátorkou Oprah Winfrey a rovněž i s celou plejádou lifestylových pořadů.

Kde ji najdeme?

Prima love bude dostupná v rámci DVB-T, kabelového i satelitního vysílání. A i když Prima love není v žádném případě retro televizí, první vysílání je symbolicky naplánováno na Mezinárodní den žen, tedy na 8. března 2011, připomíná Jana Mrákotová.


V džungli rtěnek

Vysílání nového kanálu se plánuje od 8:00 do 24:00. Částečně by tak měl nahradit vysílání regionálního programu R1, který dosud vysílá v pracovní dny od 6:00 do 11:00.

Podle deníku E15 získá tato televize spuštěním kanálu Prima love drobný náskok před konkurenční Novou, která rovněž plánuje odstartovat ženský kanál. Měl by napodobit program TV Doma, který loni na Slovensku začala vysílat sesterská televize Novy – TV Markíza.

otz, ŽenyproŽeny.cz
Foto Televize Prima

Přečtěte si také


Diskuse: Je tu nová Prima love

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci