Rychlá křenová omáčka

Kategorie: Ostatní
Autor: JaKaPa
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Rychlá křenová omáčka

Ingredience

Hovězí maso uvaříme do měkka. Pak potřebujeme vývar, sladkou smetanu, hladkou mouku, sůl a křen – čerstvý nebo ve sklenici (smetanový křen).

Příloha

Houskový knedlík.

Postup přípravy

Ve sladké smetaně rozmícháme mouku a zahustíme vroucí vývar.

Do hotové omáčky přidáme rozstrouhaný a se solí rozetřený křen, anebo sklenici smetanového křenu.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Rychlá křenová omáčka

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci