Letní Teribear od Terezy Maxové

9.7.2009 00:00   |   Společnost
Teribear – charitatitvní projekt Terezy Maxové – je hitem letní sezóny. Design s medvídkem se objevuje na mnoha výrobcích: na tričkách, pantoflích, lahvích minerálky nebo hrníčcích.

Tereza Maxová

• Výtěžek z jejich prodeje půjde na náhradní rodičovskou péči. Kde jste k němu vzala inspiraci?

Inspirací nám byl projekt Bono Voxe RED, který byl velmi úspěšný v USA. Příprava trvala dva roky a nebyla úplně jednoduchá, protože jsme museli „prošlapávat“ cestu konceptu, který u nás neměl obdoby.

Teribear produkty se poprvé objevily loni v listopadu a od té doby byly doplněny o valentinskou kolekci a od 1. července i o zbrusu novou letní kolekci. Ta obsahuje osušky, neperlivou vodu Korunní pro Teribear, flip flopky (žabky), dámská trička, hrnečky, krabicové kapesníčky, látkové módní doplňky a další.

TEREZA MAXOVÁ PŘEDSTAVILA
ZIMNÍ KOLEKCI TERIBEAR

Tvářemi letní kolekce Teribear jsou finalistky soutěže Česká Miss – Kateřina Smejkalová, Renata Langmannová a Iveta Lutovská. Celá kolekce je k dostání exkluzivně  v síti  Interspar. Mám tento projekt moc ráda, protože nabízí moderní způsob, jak pomoci. Výrobky mají atraktivní design, dobrou cenu a každý, kdo si je pořídí,automaticky získá jako bonus skvělý pocit, že pomáhá dobré věci a přitom neplatí nic navíc.

Výtěžek projektu  poputuje na rozvoj a podporu náhradní rodinné péče, zejména pak na profesionalizaci pěstounských rodin. Dále chceme podpořit prevenci odebrání dítěte z biologické rodiny. Jde nám o to, aby co nejméně dětí vyrůstalo v ústavech.

Tak nám držte palce!

zp

Přečtěte si také


Diskuse: Letní Teribear od Terezy Maxové

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci