Nevěru bych odpustila, tvrdí Simona Postlerová

2.8.2010 01:30   |   Společnost
Herečka Simona Postlerová (45) by nevěru svému muži odpustila. A kdyby ona sama byla nevěrná? Pak by se prý k záletům přiznala.

postlerová

„Nevěra by neměla být, škodí oběma a navíc i všem okolo. Není to dobrá věc. Nevěra je smutná," myslí si Simona Postlerová.

Hledání partnera jen tak neodbýt

Podle Simony by člověk hledání svého životního partnera neměl jen tak odbýt. Měl by hledat dlouho a poctivě, aby později nemuseli být nevěrný. Během takového hledání je třeba být upřímný sám k sobě a upřímně i vidět toho druhého. To je podle Simony Postlerové podstata věci: „Když je člověk zamilovaný, vidí jen to, co vidět chce, ale nakonec je všechno jinak."

Na dotaz, zda by nevěru odpustila, odpověděla bez rozmýšlení, že zcela určitě ano. „Jsou to jen ideály, ale život je jiný. I doma jsme si povídali o příčinách partnerské nevěry," zdůraznila.

Svědomí velí přiznat

A jestli by nevěru přiznala? Prý by musela. Kdyby na to přišlo, svědomí by jí nedalo. Ale připouští, že patrně žije v nějakých jiných sférách.

Manželem herečky je kytarista Zdeněk Hrášek. Před třemi lety onemocněl rakovinou (melanom oka). S nemocí se statečně popral a dnes už je naštěstí z nejhoršího venku. Simona přiznává, že vážná nemoc jejich vztah utužila. Tehdy pocítila, jak jsou si s partnerem blízcí a jak jeden druhého potřebují. „Náš vztah, který jsme už předtím měli harmonický a pevný, to ještě více posílilo," svěřila se plzeňská rodačka nedávno médiím.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Nevěru bych odpustila, tvrdí Simona Postlerová

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci