Rychlé houbové rizoto

Kategorie: Slaná jídla
Autor: Helena
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Rychlé houbové rizoto

Ingredience

O prázdninách určitě vyzkoušejte jednoduché, levné a dobré houbové rizoto. Hub dejte tak kilo na půl kila rýže, potřebujete ještě slaninu, jednu větší cibuli, kapku oleje, sůl, pepř, oregáno a tymián, sýr na strouhání, kyselé okurky.

Postup přípravy

Na oleji rozehřejeme slaninu a zesklovatíme nakrájenou cibuli.

Pak přidáme nakrájené houby a dusíme, dokud se voda z hub nevypaří. Přidáme bylinky a dosolíme.

Mezitím jsme si uvařili rýži. Podušené houby smícháme s rýží, přidáme polovinu sýra, zamícháme a dáme na chvíli do trouby.

Na talíři porce dozdobíme strouhaným sýrem a okurkou.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Rychlé houbové rizoto

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci