Studená rajčatová polévka

Kategorie: Polévky
Autor: Helena
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Studená rajčatová polévka

Ingredience

V letním vedru přijde vhod studená polévka, kterou jsme si uvařili večer předem. Potřebujeme asi kilo rajčat, jeden menší celer, sůl, pepř, kysanou smetanu, hrstičku kopru.

Příloha

Bageta

Postup přípravy

Rajčata a celer rozkrájíme, dáme do hrnce s vodou a osolíme (event. nesolíme a přidáme dvě kostky bujónu). Takto vaříme až do rozvaření rajčat.

Potom vyndáme celer, rajčata prolisujeme a polévku necháme vychladnout.

Dosolíme, opepříme. Nalijeme do talířů a přidáme po lžíci kysané smetany, dozdobíme posekaným koprem.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Studená rajčatová polévka

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci