Helena Vondráčková chce k narozeninám posilovač

7.6.2010 02:00   |   Společnost
Zpěvačka Helena Vondráčková oslaví 24. června třiašedesáté narozeniny. Kromě velkého koncertu na Žofíně chystá i party pro okruh nejbližších přátel.

Vondráčková

Také jsme se dozvěděli, co si od svého manžela Martina Michala (51) přeje za dárek k narozeninám:

„Protože jsem ztratila přívěsek na krk, přála bych si takový s podobným kamínkem. Ale to už manžel ví. Kromě toho bych uvítala jeden zajímavý přístroj k posilování břišních svalů. Letos jsem ho objevila na Floridě a je to výborná věc," svěřila se zpěvačka, kterou 24. června čeká velký koncert.

„Lístky na žofínský koncert jsou samozřejmě už v prodeji. Takže všichni, co se mnou chtějí narozeniny oslavit, jsou srdečně zváni," vzkazuje.

Oslava na zahradě

Po koncertě tedy Helenu čeká malá sešlost v užším kruhu. „Většinou je to tak, že pozvu kamarády k nám na zahradu a uděláme si příjemnou narozeninovou party. Grilujeme, pouštíme si hezkou muziku, zkrátka je to vždycky pěkný den. Stejně to plánuji i teď. Nebude to nic výjimečného," prozrazuje Vondráčková.

Poté už má zpěvačka plno pracovních záležitostí. „Budu koncertovat po Česku i v zahraničí. Chystám se na festival do Běloruska a pak jedu do Německa. Dotočila jsem také dvojalbum živého recitálu, které vyjde na podzim. A na to se opravdu hodně těším," říká Helena o svých nejbližších plánech.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Helena Vondráčková chce k narozeninám posilovač

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci