Sabina Laurinová se děsí podzimu

24.5.2010 00:00   |   Společnost
Herečka a moderátorka Sabina Laurinová (38) si užívá posledních pár měsíců volna s takřka dvouletou dcerou Majou, kterou má se stomatologem Karlem Kameníkem (54). Od září nastupuje naplno do práce a podle svých slov nebude vědět, kam dřív skočit.

Laurinová

„Podzimu se doslova děsím, ale před námi je léto, a to určitě ještě někam vyrazíme. I když podrobně jsme letní dovolenou doma zatím neprobírali. V každém případě je to poslední možnost, jak si holky užít," prozradila dvojnásobná maminka Sabina Laurinová, která vychovává i osmiletou dceru Valentýnku ze vztahu s lídrem rockové kapely Kabát Josefem Vojtkem (44).

Od záři nabito

Přestože teď prožívá relativně klidné období, od září ji čeká spousta práce.

„V září to skutečně všechno vypukne. I říjen, listopad a prosinec mám hodně nabitý. Čekají mně zkoušky v divadle a příprava na filmové natáčení. Navíc to vypadá, že se budou točit i další díly reality show Mladší o pár let, takže toho bude hodně," řekla spokojeně herečka, která minulý týden navštívila novou prodejnu s kuchyňským vybavením v centru Prahy.

Při té příležitosti prozradila, že kuchyni "má pevně ve svých rukou."

„Ale ráda si nechám i uvařit. A to obzvláště od mojí maminky – ta když vaří, je to prostě úžasné. I když můj partner se také někdy postaví k plotně, ovšem to je opravdu jen výjimečně," podotkla Sabina s úsměvem.

Korzo, ŽenyproŽeny.cz
Foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Sabina Laurinová se děsí podzimu

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci