Miluše Bittnerová: Pivní zmrzlina? Jdu do toho!

3.5.2010 00:00   |   Společnost
Herečka Miluše Bittnerová (32), tvář letošního ročníku pivního festivalu, od piva ochutnala už leccos. Ale pivní zmrzlinu nebo pivní čokoládu zatím ještě nikoliv. Doufá, že se jí to teď v Praze podaří.

Bittnerová

„Jsem v šoku, že vůbec něco takového existuje. A na festivalu určitě obojí ochutnám," svěřila se Bittnerová, kterou proslavila především role vrchní sestry Elišky Slavíkové v televizním seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Pivo podle jídla

Miluše Bittnerová prozradila, že k pivu má velmi dobrý vztah. Ne snad, že by se nějak opíjela, ale když má možnost, jedno "velké vychlazené" si dá. Záleží však na tom, co zrovna jí.

„Pivo si vybírám podle jídla. Třeba takové vepřo, knedlo, zelo je podle mě bez piva věc absolutně nemožná," řekla.

Eliška v Kamenici zůstává

Herečka si v Divadle AHA! při představení v pražském Gongu způsobila před třemi týdny úraz. V Molièrově Lakomci na jevišti upadla a bolestivě si zranila levou ruku. Teď je prý situace mnohem lepší a vypadá to, že dokončit natáčení Ordinace v růžové zahradě už pro ni bude bez problémů.

„Právě připravujeme poslední sérii a uvidíme, co bude dál. Momentálně to není známo nikomu, kromě scénáristů a dramaturgů. Jediné, co vím, je, že Eliška prozatím v Kamenici zůstává," dodává Miluše Bittnerová spokojeně.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Miluše Bittnerová: Pivní zmrzlina? Jdu do toho!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci