Maláčová: Pomluvy kvůli Miss World jsem čekala

2.2.2010 00:00   |   Společnost
Minulý týden získala ředitelka České Miss Michaela Maláčová (36) licenci na světovou soutěž krásy Miss World, která ještě donedávna patřila konkurenční Miss ČR. Krátce na to byla obviněna z toho, že si licenci koupila.

Michaela Maláčová

"To jsem mohla od některých ´česky uvažujících´ lidí čekat. Samozřejmě že je to nesmysl," svěřila se Maláčová.

"Kdybych si tu licenci chtěla koupit, udělala jsem to už v roce 2004. A vůbec bych se tady netrápila pět let soutěžením s Miss ČR a budováním samotné soutěže. A to všechno s jednou licencí. Je to nesmysl od A do Z," řekla ředitelka České Miss, kterou právě Miss ČR v roce 1991 proslavila, když se stala její vítězkou.

Chci jen jednu Miss

A protože teď podnikatelka, která je také trojnásobnou maminkou, vlastní obě "missí" licence na prestižní světové soutěže krásy, chce, aby tu opět fungovala jen jedna Miss, která bude Českou republiku v zahraničí reprezentovat.

"Licenci na takové soutěže si musíte zasloužit. Musíte plnit určité podmínky a potom vám je světový organizátor teprve udělí. Tím, že se teď obě licence dostaly do jedné organizace, spěje to určitě k tomu, aby Česká republika měla opět jen jednu národní soutěž krásy. A to Českou Miss," řekla Maláčová nekompromisně.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také

Diskuse: Maláčová: Pomluvy kvůli Miss World jsem čekala

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci