Petra Janů: Chlapa nepředěláte, počítejte s tím!

13.11.2009 12:30   |   Společnost
Zpěvačka Petra Janů (56), která teď oslavila jednatřicet let manželství se svým manažerem Michalem Zelenkou, si libuje, že její muž nikdy výročí svatby neopomene.

Petra Janů: Chlapa nepředěláte, počítejte s tím!

„Je to báječné, že si ten můj chlap každý rok na výročí vzpomene. Kterýpak mužský po letech si chce připomínat svatbu?" usmála se šťastně pěvecká stálice. „A to mám ještě 19. listopadu narozeniny, tak je vždy co slavit."

Recept? Naučit se s ním žít

Letošní den výročí svatby byl pro Petru Janů výjimečný. Křtilo se totiž její nové album nazvané Kouzlo a obsahující jedenáct nových písní:

„Tak jsme si k výročí svatby pokřtili naše společné děťátko a pak jsme šli na večeři pro dva při svíčce. Dárky jsme si nedávali, protože si je vlastně dáváme po celý rok. Když jezdíme spolu na moje koncerty po republice a něco nás zaujme, koupíme si to. A nemusíme se nervovat, co si dát k narozeninám nebo k výročí svatby," svěřila se.

A jak je to možné, že Petra tak dlouho vydržela se svým manželem? „Je to o tom, že chlapa nepředěláte, musíte se naučit vedle něj žít a počítat s tím, že nikdy neudělá to, co od něj čekáte. To je můj recept na šťastné manželství," prozradila Petra Janů.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Petra Janů: Chlapa nepředěláte, počítejte s tím!

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci