Ullrichová: Herečka, kterou modeling baví

17.10.2009 00:00   |   Společnost
Herečka Šárka Ullrichová (34), známá ze seriálu Ulice, se po boku dalších hereček a modelek v čele s Lejlou Abbasovou a Ljubou Krbovou zúčastnila módní přehlídky návrhářky Martiny Nevařilové „For Queen Only". Přestože ji modeling velmi baví, za modelku se nepovažuje.

Ullrichová: Herečka, kterou modeling baví

„Necítím se být modelkou, ale jako herečka si roli modelky ráda zahraji," přiznává Šárka, která si svoji modelingovou premiéru odbyla již před třemi týdny. „Šlo o charitativní módní přehlídku v Ambassadoru. Tam mě to poprvé chytlo a zatím ještě nepustilo," řekla s úsměvem.

Modelka není schovaná

A co se jí na práci modelky líbí nejvíce? „Kontakt s publikem. Když hrajete divadelní představení, pořád jste schovaní za svoji roli. Ale tady ne, jdete opravdu sama za sebe. A když je ta energie pozitivní, což většinou na těchhle akcích bývá, hodně vás to dobíjí. A to mě baví," vysvětlila herečka.

Zatímco profesionální modelky si většinou stěžují na neustálý stres, kdy se během někdy i pěti minut musejí dvakrát převléct a neustále se usmívat, Šárku nic podobného netrápí.

„To mi nevadí. Já jsem dnes dokonce i vyplazovala na fotografy jazyk. Je to hezké, že nejsem modelka, ale herečka, která má svoje chyby. A i ty myslím, jsou krásné," říká rodačka z Turnova, která už dostala další nabídky na módní přehlídky.

Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Ullrichová: Herečka, kterou modeling baví

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci