Trémista Hůlka se před vystoupením modlí

12.10.2009 19:30   |   Společnost
Daniel Hůlka (41), muž s uhrančivýma očima, prošedivělými dlouhými vlasy, je pěkný trémista. Klepe se prý strachy před ženami i před vystoupením.

Trémista Hůlka se před vystoupením modlí

Krvelačný Dracula má totiž obavy, aby něco nezkazil. Před vystoupením se dokonce vždycky modlí.

Modlitba místo panáka

„Tréma je zdravá, jiskří smysly a dodává pokory. Když tenhle pocit nemám, není představení o ničem, je takové frigidní," konstatuje Daniel Hůlka.A právě proto, aby byl stále na výsluní diváckého zájmu, charismatický zpěvák dodržuje před každým vstupem na podium neměnný rituál. A zabírá to!

„Dříve to bylo tak, že jsem si dal v zákulisí panáka, pak jsem se chvíli koncentroval, pomodlil se a šel jsem na jeviště. Teď už si panáka nedávám, přišel jsem na to, že alkohol přece jen vysušuje hlasivky. Teď si přímo na jevišti srovnám věci v hlavě, krátce se pomodlím a jdu do toho," prozradil Hůlka.

Potlesk jako droga

Největší odměnou za jeho pěvecký výkon je pro něj potlesk publika. „Je to báječný pocit, je to jako droga," usmívá se zpěvák.

A proč se vlastně Dan modlí? Je věřící?„Nejsem klasicky věřící člověk, ale vím, že tam nahoře něco existuje. Ovšem nejde to vyjádřit v několika větách," dodává Hůlka.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Trémista Hůlka se před vystoupením modlí

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci