Radek John si vede černou listinu novinářů, kteří lžou

21.9.2009 00:00   |   Společnost
Radek John (55), ještě nedávno jedna z nejpopulárnějších televizních tváří, přesedlal na politiku. A jako lídr strany Věci veřejné si rozhodně nevede špatně. V posledním průzkumu STEM z 15. září se dokonce stal nejpopulárnějším českým politikem!

Radek John si vede černou listinu novinářů, kteří lžou

Radek John však tvrdí, že tyto výsledky do médií nepronikly díky nekalým praktikám politických oponentů i žurnalistů. Také proto si vede černou listinu novinářů.

„Je to tak. Na mě už novináři, zejména ti bulvární, zkusili vytáhnout všechno, co byli schopni vymyslet," řekl Radek John. „A ukázalo se, že to jsou lži a nesmysly, takže by se zesměšňoval každý, kdo by je dál šířil. I proto si vedu černou listinu novinářů, kteří lžou. Jsem si jist, že nebudou stát o její zveřejnění," dodal.

Dovolená? Nepřipadá v úvahu!

Slunečný podzim se Radka Johna zatím vůbec netýká. Namísto opalování na slunci v babím létě a sbírání hub teď prý neví, kam dříve skočit.

„Podzimní dovolená? To se musím hořce zasmát. Není čas na rekreaci, když je tato země v krizi. Objíždím republiku a mluvím s lidmi o tom, co je třeba změnit a jak to změnit. Jestli se to nepodaří, bude to na houby. A pak na ty houby budu chodit stejně jako ostatní. Nic jiného nám totiž nezůstane," uzavírá Radek John ironicky.

ko

Přečtěte si také


Diskuse: Radek John si vede černou listinu novinářů, kteří lžou

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci