Dara Rolins přijela na SuperStar v teplácích

7.9.2009 00:00   |   SuperStar
Zpěvačka Dara Rolins (36) se představila jako porotkyně Česko Slovenské SuperStar v plné kráse, v luxusních šatech a novém účesu. Ačkoliv do Prahy přijela v teplácích!

Dara Rolins přijela na SuperStar v teplácích

„Jo, jo, měla jsem na sobě tepláky a vlasy, svázané do culíku. A hned jak jsem vyšla z auta, moje manažerka řekla - bude to s tebou jako na formuli. Zajedeš do boxu a vyjedeš krásná. Jestli se to podařilo, jsem jen ráda," doufá Rollins. Výsledek v prvním díle podle zástupců televizí vidělo v Česku a na Slovensku přes 2,5 milionu lidí.

Castingy? Legrace i spousta emocí

Zpěvačka, jíž k dokonalému nosu a poprsí pomohli plastičtí chirurgové, si ve své práci porotkyně pěvecké soutěže libuje.

Česko Slovenská SuperStar:
Unikát, nebo stará vesta?

„Při castinzích mě vždycky překvapí opravdový talent. Takoví se tam objevili. A pak také přišli lidé, kteří mají nezdravé sebevědomí a naprostou nesoudnost. I když jsem na to zvyklá, zase mě to zaskočilo," tvrdí porotkyně Česko Slovenské SuperStar, která si už své užila v téže funkci ve slovenské soutěži.  „Tam jsem si prožila napětí, legraci i spoustu emocí, a to mám moc ráda."

Láska a mateřství dělá ženu krásnou

A kdo se při natáčeních postará o její roční dceru Lauru?  „Teď třeba hlídá Lauru moje manažerka Evička, která má miminko a hlídá obě děti. A když jsem v Bratislavě, s pomocí přispějí rodiče. A pak má také Laura tatínka, který rád pomůže."

JÍZDNÍ ŘÁD ČESKO SLOVENSKÉ SUPERSTAR

Dara jen září. Cítí se být krásnou a žádoucí. Takovou chce být i jako porotkyně největší pěvecké show v historii České a Slovenské republiky.  „Láska a mateřství dělá ženu krásnou. To je ta zázračná formulka na ženskou krásu," dodává Dara s úsměvem.

Text a foto: Korzo

Přečtěte si také


Diskuse: Dara Rolins přijela na SuperStar v teplácích

dara rolins

2.11.2009   |   21:06   |   od: Petra
Daro, nezlob se, ale to, co jsi řekla Paulíně Ištvancové, to od tebe nebylo fér!
Vzpomeň si, když ty jsi začínala zpívat, tak jsi nebyla o nic lepší... a pro mě nejsi o nic lepší ani teď. Myslíš si o sobě to, co vůbec nejsi.

štýlovo

17.10.2009   |   19:43   |   od: dasa
darinka na sebe určite nemala vyťahané špinavé či deravé tepláky, ale nejaký pekný značkový kúsok, takže, prečo nie - do auta je to pohodlné, je fajn že nie je otrokyňou svojho imidžu.

Tepláky

17.10.2009   |   17:49   |   od: majda
Ne každý je může nosit do takové akce jako je tato, ale Darinka si to může dovolit tak, jako Madonna nebo jiná krásná žena.

a co jako!

5.10.2009   |   14:05   |   od: lucina
a vadí vám, že tam přišla v teplácích, závidíte, nebo co?

no, a?

3.10.2009   |   18:15   |   od: beinka
Dara je zlatučká aj v teplákoch :-))
Zobrazeno posledních 5 příspěvků, celkový počet 6 příspěvků.
poslední příspěvek: 2. 11. 2009 21:06
ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci