Houbový gulášek

Kategorie: Slaná jídla
Autor: Honzina
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Houbový gulášek

Ingredience

Asi kilo čerstvých hub, olej (sádlo je ale lepší), tři větší cibule, kmín, pepř, sůl, dva stroužky česneku, lžíce worčesterské omáčky, kostka hovězího bujónu.

Příloha

Čerstvý chléb, houskové knedlíky (ale to není ono :o))

Postup přípravy

Na drobno nakrájenou cibulku a česnek zpěníme, vmícháme papriku, kmín a pepř. Dáme zpět na oheň, přidáme nakrájené houby a dusíme do měkka.

Jakmile houby pustí vodu, přidáme rozmělněnou kostku hovězího vývaru.

Před koncem dušení můžeme zahustit moukou.

Dochutíme worčesterskou omáčkou a dosolíme podle chuti.

Máte-li rádi sos, pak můžete přidat pár lžic vody a nechat dvě tři minuty přejít mírným varem.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Houbový gulášek

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci