Andaluzská játra

Kategorie: Masitá jídla
Autor: Radka
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Andaluzská játra

Ingredience

Na andaluzská játra si připravíme cibuli, vepřová játra, papriku, rajčata, kečup, sůl, pepř a olej.

Příloha

Chléb

Postup přípravy

Na oleji zpěníme na plátky nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky pokrájená vepřová játra a chvíli restujeme. Můžeme trochu podlít vodou.

Potom přidáme nakrájenou papriku s rajčaty – zeleniny může být více – a vše dohromady podusíme.

Nakonec vmícháme trochu kečupu a osolíme. Kdo má rád jídlo ostřejší, přidá ještě pepř.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Andaluzská játra

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci