Předvánoční únik za OREAgováním

10.12.2023 00:00   |   Styl
Odměňte se poznáváním nejkrásnějších lokalit Česka. Stres v práci, náročná přestavba bytu nebo zazimování zahrady. To všechno jsou činnosti, po kterých je důležité myslet i na zasloužený odpočinek. A ne jen tak ledajaký.

OREA

Vyrazte s partnerem do jednoho z hotelů sítě OREA Hotels & Resorts, kde můžete pustit starosti za hlavu a dokonale se OREAgovat!

Díky příjemnému zimnímu počasí můžete navíc naplánovat i řadu výletů po oblíbených českých městech a památkách. Vyrazíte na Šumavu, do Krkonoš nebo objevíte kouzlo Moravského krasu?

Každý z nás si čas od času zaslouží pořádný odpočinek z koloběhu každodenního života. A to zvlášť po náročných nebo stresujících aktivitách.

A co kdybyste si dopřáli odpočinek opravdu speciální, na který jen tak nezapomenete?

Tu správnou atmosféru navodí příjemné období, které je jako stvořené pro OREAgování. Nechte starosti stranou a věnujte se s partnerem jeden druhému v klidu a pohodě.

Přesně pro tyto účely navštivte jeden z hotelů sítě OREA Hotels & Resorts, kde si vychutnáte chuťově vytříbená jídla, užijete návštěvu wellness & spa centra anebo prozkoumáte okolí hotelů, které přímo vybízí k objevování nejrůznějších skrytých perel.

Každá lokalita má ty své, a proto neváhejte a vyrazte vstříc nezapomenutelným zážitkům i vy.

Dokonalé wellness i horská turistika ve Špindlerově Mlýně

Nezapomenutelný pobyt vás čeká ve Špindlerově Mlýně. V OREA Resortu Horal se můžete těšit na dokonalý odpočinek ve wellness.

Přímo z vířivky se totiž budete kochat výhledem do zasněženého údolí Svatého Petra.

Kromě veřejné wellness & spa zóny můžete navštívit i Premium část, která je vybavena tepidariem, relaxační místností nebo třeba různými druhy saun – od bylinné až po finskou – díky kterým se OREAgujete po fyzické i duševní stránce.

Nadšenci aktivního odpočinku se pak mohou vydat na túru k pramenům Labe či k Pančavskému vodopádu, který je nejvyšší na našem území.

Vyzkoušet můžete i řadu sportovních aktivit, jako například bobovou dráhu nebo i lyžování na krkonošských vrcholcích.

Na Špičák či k jezerům

Uprostřed šumavské přírody vám ubytování poskytne OREA Resort Horizont, který je ideálním výchozím bodem pro zimní procházky.

Navštivte například malebná ledovcová jezera – Černé a Čertovo, rozhlednu Špičák či zavítejte do horského městečka Železná Ruda.

Ale ani během samotného pobytu nebudete mít o zábavu nouzi. Pokud máte rádi nové technologie, určitě vás překvapí robotická servírka, která vás obslouží v hotelové restauraci, nebo si můžete pobyt zpestřit výletem s hotelovými lamami Zorkou a Horkou.

Procházka krajinou se zvířecí společností je jako stvořená pro dokonalé OREAgování. Šumava toho má zkrátka hodně co nabídnout a každý si zde
přijde na to své.

Morava je ideálním místem pro aktivní odpočinek

Dopřejte si harmonický pobyt v OREA Resortu Panorama v Moravském krase poblíž Blanska. Těšit se můžete na výborné jídlo i relaxaci ve wellness centru anebo na masáže.

Resort je situován v naší nejrozlehlejší a nejznámější krasové oblasti, mezi jejíž dominantu patří Punkevní jeskyně s nejhlubší propastí Macocha.

Příznivce historických památek pak určitě zaujme státní zámek Rájec nad Svitavou, renesanční zámek Blansko s muzeem nebo třeba zřícenina hradu Holštejn.

Moravský kras je zkrátka jako stvořený k aktivnímu OREAgování, ať už v hotelovém areálu nebo při výletech po okolí.

Vyberte si svůj pobyt na orea.cz

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci