Bůček na zelí

Kategorie: Masitá jídla
Autor: Lidka
Doba přípravy: do 90 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Bůček na zelí

Ingredience

1 kg bůčku, 4 velké cibule, hlávka zelí (asi 2 kg), 250–500 ml kečupu, sójová, worchestrová omáčka (podle chuti), pepř, sůl, kari.

Příloha

Knedlík

Postup přípravy

Nejprve nakrájíme cibuli a dáme ji zpěnit. Přidáme na nudličky nakrájený bůček, necháme změknout.

Potom vložíme nakrájené zelí – dusíme, můžeme podlít trochou vody.

Až zelí změkne, vmícháme kečup, pepř, sůl, sójovou a worchestrovou omáčku a kari.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Bůček na zelí

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci