Pikantní salát z grilované zeleniny

Kategorie: Rychlovky do 30 min.
Autor: Iva
Doba přípravy: do 30 minut
Pikantní salát z grilované zeleniny

Ingredience

Stále oblíbenějším doplňkem k masu je grilovaná zelenina. Výběr je pouze na nás – obvykle se grilují rajčata, papriky, lilek, cuketa, ale také pórek nebo cibule a kukuřice. Sálat lze zpestřit i žampióny.

Postup přípravy

Pro dochucení můžeme přidat rukolu, rozmarýn nebo bazalku.

Vše zalijeme extra panenským olivovým olejem a dochutíme balzamikovým octem nebo šťávou z citrónů.

Kdo má rád ostřejší chuť, nakrájí do salátu kostičky balkánského sýru.

Pórek a cuketu grilujeme tak 4 minuty, rajče (půlku) do 7 minut, lilek (silné plátky) asi 9 minut, papriku a žampión kolem 13 minut a kukuřici (klas) 25 až 30 minut.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci