Přítel si posílá nahé fotky se známou, co s tím?

zpět do příběhů
11.8.2016 10:00   |   Příběhy
Můj přítel, se kterým jsem už přes dva roky, si teď každý den psal s jednou holkou, kterou oba známe a vídáme ve společné škole.

Říká se o ní, že je děvka a tak mi bylo jasné, že kdyby on chtěl, ona s ním bude mít cokoli (párkrát jsem se s ní bavila a dělala, že je moje kamarádka, ale bylo jasné, že předstírá).

Nechala jsem toho, protože jsem věděla, že ji má fakt rád, ale věděl, že mě to trápí. Vždy říkal, že je jen jeho kamarádka, že ji vnímá spíš jako kluka-kamaráda.

Jednoho dne jsem ale příteli podávala jeho mobil a měl tam otevřený chat s ní na Facebooku a několik jejích nahých fotek, které mu poslala.

On ji o ty fotky prosil první, ona je poslala, psali si milion srdíček a on jí napsal, jak má krásné ty fotky. Jedna z nich byla jejích prsou, kde byly zcenzurované bradavky a on ji prosil o fotku bez cenzury.

Pak byly v konverzaci věci, které mi nikdy neřekl a to jsem se na ně ptala... hodně soukromé informace – prý jí fakt věří.

Další bylo, že spolu šli ven a on jí psal, ať mi to neříká. Potom psal, že ji viděl dřepovat a že má krásný zadek a tak dál.

Zjistila jsem, že jí tři měsíce tvrdil, že spolu nechodíme. Přitom jsme spolu chodili úplně normálně, dokonce jsem spolu byli na několika dovolených, což ona věděla.

A hlavně, já si s ní psala třeba měsíc před tím (takže on jí v tu dobu už dva měsíce říkal, že spolu nechodíme) a řekla jsem jí, že spolu normálně chodíme a ona odepsala, že to je dobře.

Když jsem s přítelem o tom mluvila, rozbrečel se a říkal, že se to už nikdy nestane.

Co mám dělat? Ještě před přítelem jsem měla několik sexuálních partnerů a on přede mnou nikoho. Říkal mi, že neví, proč to udělal a že možná právě proto.

Prosím, co byste dělali na mém místě? Děkuji.

Teri

Diskuse: Přítel si posílá nahé fotky se známou, co s tím?

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci