Rychlá a seriózní půjčka | Půjčky, které jsou rychlé a pohodlné | Poskytnutí finanční pomoci do 24 hodin |
7000000 Kč | 7000000 Kč | 9000000 Kč |
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.
Jitrnice se šťouchaným bramborami a zelím
Ingredience
Na zabijačkovou dobrotu potřebujeme 4 jitrnice (pro čtyři jedlíky), 3 lžíce sádla, kilogram kysaného zelí, 1,5 kg brambor, kmín, sůl, ocet, cukr.Postup přípravy
Kysané zelí propláchneme, vložíme do hrnce, zalejeme trochou vody přidáme lžičku (mletého) kmínu, trochu posolíme a podusíme do měkka (kdo chce, zahustí jíškou - já nezahušťuji). Dochutíme octem a cukrem.
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, osolíme a rozmačkáme s lžící sídla.
Rozpálíme sídlo na pánvičce a v něm opečeme jitrnice. Kdo má rád křupavou kůrku, může je dát na chvilku zapéct do trouby vyhřáté na 160-170 °C.
Podělte se s námi
Diskuse: Jitrnice se šťouchaným bramborami a zelím
ČÍST VŠE / REAGOVAT