Bramborové placky

Kategorie: Předkrmy a chuťovky
Autor: Helena
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Bramborové placky

Ingredience

Na bramborové placky si připravíme kilogram vařených brambor, asi 200 g hladké mouky, sůl a olej nebo sádlo na smažení.

Příloha

Kyselé okurky.

Postup přípravy

Brambory nastrouháme nahrubo, osolíme a s přidanou moukou vypracujeme ve vláčné, nelepící těsto.

Těsto na vále vyválíme asi na centimetrovou tloušťku a vykrájíme kolečka (já používám obyčejnou skleničku).

Smažíme obvykle na pánvi. Na chalupě jsme zkoušeli nasucho na plotně a také to jde.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Bramborové placky

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci