Kuřecí směs se zeleninou a žampióny

Kategorie: Kuřecí maso
Autor: neuveden
Doba přípravy: neuvedeno
Diskuse: žádný příspěvek 
Kuřecí směs se zeleninou a žampióny

Ingredience

Kdo má parní hrnec, zkuste dietní kuřecí kousky se zeleninou a žampiony. Na dvě porce potřebujete dva stehenní řízky, zeleninu do polévky, půl kila nakrájených žampionů, sójovou a worcestrovou omáčku, sladkou papriku, jednu cibuli, dva stroužky česneku a malý kousek zázvoru.

Příloha

Servírujeme s rýží, mohou ale být i vařené brambory.

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky, zeleninu na kostičky (máme-li mraženou, necháme povolit), cibuli najemno, očistíme a nakrájíme žampióny.

Vše smícháme v míse, přidáme nadrcený česnek, nastrouháme trochu zázvoru, přidáme lžíci sójové omáčky, lžičku worcesteru, lžičku mleté papriky, osolíme, opepříme.

V míse necháme v lednici tak dvě hodinky, aby se chutě smísily, před vařením vyjmeme, aby maso nedostalo teplotní šok.

Obsah misky vložíme do první nádoby parního hrnce, přiklopíme a zapneme přibližně na 34 až 40 minut.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Kuřecí směs se zeleninou a žampióny

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci