Kojenecké mléko | Semišové lodičky | Dámské nazouváky |
130 Kč | 390 Kč | 190 Kč |
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.
Zelené fazolky s kuřecím masem
Ingredience
Na jednoduchý a rychlý oběd či večeři potřebujeme půl kila fazolek (mimo sezónu klidně mražené či sterilované), půl kila kuřecího masa, 1 cibuli, máslo, sůl, pepř.Příloha
Vařené brambory
Postup přípravy
Kuřecí maso (lepší je ze stehen) nakrájíme na kousky a cibuli na jemno. Na másle zpěníme cibulku a přidáme kuřecí maso, které podusíme do poloměkka.
Přidáme fazolky (máme-li dlouhé, nakrájíme na 3 – 5 cm kousky), zalijeme vodou, přidáme jedno kostku slepičího bujónu a dusíme do měkka.
Servírujeme s vařeným bramborem, nebo i bez.
Kdo má rád fazolky na smetaně, může hotovou směs masa a fazolek zahustit jíškou či moukou, povařit a pak zalít jednou sladkou smetanou (200 ml) a jemně okyselit citrónem.
Podělte se s námi
Diskuse: Zelené fazolky s kuřecím masem
Zelené fazolky s kuřecím masem
16.9.2022 | 13:00 | od:Neodpovídá skutečnosti
16.1.2022 | 12:49 | od:poslední příspěvek: 16. 9. 2022 13:00
ČÍST VŠE / REAGOVAT