Pochoutková směs s bramboráčky

Kategorie: Zeleninová jídla s masem
Autor: Jarka
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Pochoutková směs s bramboráčky

Ingredience

Půl kila vepřové krkovičky, čtyři brambory, jedna sklenice leča, dvě cibule, dvě lžíce kečupu, hladká mouka, jedno vejce, majoránka, tři stroužky česneku, olej, sůl, pepř, může být i chilli.

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky.

Cibule nakrájíme na půlky a pak na tenké plátky. Orestujeme na oleji, přidáme maso a osmahneme je.

Po chvíli přilijeme lečo a kečup. Zamícháme, přisolíme, okořeníme a necháme dusit. Za občasného míchání zredukujeme, dokud šťáva z leča nezhoustne.

Na bramboráčky si připravíme směs z nastrouhaných brambor, do kterých přidáme vejce, pepř, nadrcený česnek, majoránku a tolik hladké mouky, aby vzniklo řídké těsto.

Na kapce oleje smažíme bramboráčky buď v běžné či palačinkové pánvi, nebo v lívanečníku.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Pochoutková směs s bramboráčky

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci